Van egy
hasznos tipped?

Ha szakszerű fordításra van szüksége

Az élet számtalan területén lehet szükségünk gyors, professzionális fordításra. Állhat üzleti, egészségügyi, magánügy a háttérben, így válasszunk sokrétű tevékenységi körrel bíró fordítóirodát!

Keret Ha szakszerű fordításra van szüksége

Precíz fordítás szakfordítókkal
Az expressz gyorsaság sokszor a minőség rovására megy, így igyekezzünk kiszűrni a kókler fordítókat. Manapság az igazán nagynevű fordítóirodák olyan, a célnyelvet anyanyelvi szinten beszélőket vagy szakfordítókat alkalmaznak, akiknek a kisujjában van a szakma (és az adott idegen nyelv).
Nem ugyanazt a szakembert kérik fel egy műszaki szöveg fordítására, mint aki jogi szakfordítást is végez, ahogy a gazdasági szakzsargont ismerő kezébe sem kerül egészségügyi szakszöveg. A megfelelő végzettség és a szakfordítói vizsga megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy a fordítók kifogástalan minőségű, precíz szövegeket adjanak ki a kezükből.

Internetes fordítóprogram helyett hivatalos fordítás

Magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt szüksége lehet hivatalos fordításra. Az interneten elérhető, különböző minőségi fordítóprogramok, oldalak általában nem nyújtanak nyelvhelyességileg és stilisztikailag is megfelelő segítséget, így hivatalos fordítás esetében is célszerűbb (és biztosabb) inkább profi fordítóirodára bízni a munka oroszlánrészét. A különféle hivatali ügyintézések eleve sok stresszel járnak, ezért ha jót akar magának, időt és energiát takarítana meg, a fordítás ügyes-bajos dolgait inkább bízza másra!

Angol nyelviskola több nagyvárosban

Ha pedig szeretne nyelvet tanulni, sosem késő. A kezdetekben angol nyelviskolaként működő Bonus Nyelviskola mára bővítette palettáját és már nem csak profi angol nyelvtanulásra, de a német, spanyol, francia és olasz nyelvek alap vagy magas szintű elsajátítására is lehetőséget kínál. Az elismert, országos nyelviskola hálózat szolgáltatásai már több magyarországi nagyvárosban elérhetőek. Alapfokú, középfokú és felsőfokú államilag elismert nyelvvizsga megszerzésére van lehetőség itt. Érdeklődjön!

Weboldal címe: expressforditas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI NYELVTANULÁS, NYELVTANFOLYAM TIPPEK

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma mindenhol ez számít: jól tudni angolul

Ma már rengetegen tudnak angolul, hiszen elég az élet bármely területét nézni, szinte elengedhetetlenné vált az angol nyelv valamilyen szintű ismerete. Da vajon angol fordítás terén is jó mindenki?

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Vendéglátás: az étel csupán az élmény egy részéért felel!

Étterembe elsősorban a hétköznapitól eltérő ízvilágú, fenséges fogások miatt megyünk, ezért a különböző ételek, desszertek előállításának módja, minősége elsődleges fontosságú egy vendéglátó vagy turisztikai egység sikerének szempontjából.

Köttetés gyorsan és olcsón

Köttetés gyorsan és olcsón

Az egyetem végére eléggé besűrűsödtek a dolgok, az utolsó félévben már dolgoztam is, de szerencsére mindennel elkészültem időben. Ehhez azonban kellett az azonnali szakdolgozat kötés.

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Arcfestő tanfolyam Budapesten

Egy kis pluszpénzt szerettünk volna szerezni az ösztöndíj mellé a szobatársammal. Egy ismerősünk éppen gyerekrendezvényekhez keresett munkaerőt, csak egy arcfestő tanfolyam elvégzésére volt szükség.

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Dobd kukába az önéletrajz sablonokat!

Csomó önéletrajz minta van a neten, elég csak behelyettesíteni a saját adatokkal a sablonokat, és már küldhető is a CV... Kár, hogy nem érnek semmit, szinte lehetetlen velük állást találni. Miért?